Verban de frisdrankdinosaurus uit je horecazaak! 🦖

BEKIJK DE INTRODUCTIE & ONTKETEN DE KOMBUCHA REVOLUTIE!

Bestel hier het Louter Kombucha Proefpakket!

STAP 1: VUL HET FORMULIER IN.
STAP 2: ONTVANG EN PROEF!

Louter Kombucha Sample Pakket
(alleen voor horeca en retail)

– Onze 4 smaken kombucha
– Informatie en voorbeelden promotie materiaal

0,00Toevoegen aan winkelwagen

De tijd voor alcoholvrij is nu!

DRIE REDENEN WAAROM

1. Wij drinken steeds minder alcohol.

Sinds 2008 neemt de consumptie van alcohol jaarlijks af. De consument doorbreekt oude gewoonten en vervangt deze met gezondere keuzes. Met kombucha in je assortiment speel je hier slim op in.

2. De consument kiest gezond.

Waar de meeste brouwers hun productie uitbesteden wordt onze kombucha door ons in Simpelveld, Limburg gebrouwen. Onze natuurlijk gebrouwen dranken bevat een stuk minder suiker dan reguliere fris.

3. 'Gewoon' fris is onvoldoende

Wij zien dat steeds meer horeca frisdranken van alcoholvrij scheidt. Op de drankenkaart worden ambachtelijk alcoholvrije dranken dan extra belicht. Hierdoor is een hogere marge haalbaar en blijven uw gasten culinair entertained.

Wat onze fans vinden.

FENOMENAAL | MIETERS | WAUW | GEWELDIG!

Beste gedurfde Horeca- & Retailheld,

Tijd om de frisdrankindustrie eens flink op zijn kop te zetten! Ben jij ook die slaapverwekkende cola’s en limonades zat? Wij ook! Maar we hebben geweldig nieuws voor jou en je avontuurlijke horecazaak!

Louter Kombucha staat op het punt om de wereld te veroveren en we willen dat jij deel uitmaakt van onze Kombucha Revolutie. Het is tijd om de frisdrankdinosaurus uit te roeien en je gasten te verbazen met een revolutionair drankje dat smaakt alsof het rechtstreeks uit de hemel is gekomen! 🌟

Wat is Kombucha, hoor ik je vragen? Om die vraag te beantwoorden hebben wij iets magisch voor je in petto. Als je nu op de onderstaande link klikt, open je de deur naar een wereld vol Kombucha-plezier en naar ons exclusieve testpakket. Geloof me, dit wil je niet missen!

>>NAAR TESTPAKKET<<

Deze link is de sleutel tot het ontdekken van de geheime krachten van Kombucha, waarbij de saaie frisdranken het onderspit delven. Het zal je verleiden, je aan het lachen maken en je dorst naar avontuur opwekken.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Ons team staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via reinoud@louterkombucha.nl of bel ons op 0642311001.

We staan te popelen om je te verwelkomen in de Kombucha-familie en samen de frisdrankindustrie te veroveren!

Met bruisende en revolutionaire groeten,
Het Louter Kombucha team

Onze distrubiteurs.

IN LIMBURG.
Leverancier

Louter Praat

JOIN THE MOVEMENT..

Via QR marketing op onze flesjes komen jou gasten bij ‘Louter Praat’ terecht. Eerlijke gesprekken en mooie verhalen vanuit het hart verteld. Zodat jij weet en voelt dat je niet de enige bent. Zo geven wij meer waarde aan onze dranken en aan uw verkooppunt!

Bekijk hier onze tasting video! 🦖

LATEN WE SAMEN KOMBUCHA ONTDEKKEN!
Louter kombucha mix pakket

– Onze 4 smaken kombucha
– Informatie en voorbeelden promotie materiaal