Gember & Munt Kombucha 12st

23,75

Gember & Munt
Fris & Pittig

12 stuks á 25cl

Categorie: Artikelnummer: lout002 Tags:

Beschrijving

Verhaal

Ontdek een wereld van verfrissing en prikkeling met onze sprankelende gember en munt kombucha! Deze heerlijke drank is het perfecte huwelijk tussen pikante gember en verkoelende munt, waardoor elke slok een opwindende smaakexplosie in je mond teweegbrengt.

Onze kombucha wordt met zorg en liefde gebrouwen, waarbij we alleen de beste ingrediënten selecteren. De pittige gemberwortel en verfrissende muntbladeren worden harmonieus samengebracht in een natuurlijke fermentatieproces, resulterend in een bruisende drank met een verrukkelijke smaakbalans.

Of je nu behoefte hebt aan een opkikker in de ochtend, een verkwikkende verfrissing tijdens de lunchpauze of een stimulerende pick-me-up na een lange dag, onze kombucha biedt de perfecte oplossing. Elke slok zorgt voor een prikkelende sensatie die je zintuigen wakker schudt en je smaakpapillen verwent.

Wacht niet langer en geef jezelf het cadeau van smaakvolle verfrissing. Bestel vandaag nog onze gember en munt kombucha en beleef een onvergetelijke reis voor je smaakpapillen!

Inhoud

12x glazen fles met 250ml Louter Kombucha

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 240 × 180 × 195 cm