Passievrucht & Jasmijn Kombucha 12st

23,75

Passievrucht & Jasmijn
Tropisch & Teder

12 stuks á 25cl

Categorie: Artikelnummer: lout003 Tags:

Beschrijving

Verhaal

Ontdek de verrukkelijke wereld van kombucha met de exotische smaak van passievrucht en jasmijn! Laat je smaakpapillen betoveren door deze unieke en verfrissende combinatie die je zintuigen prikkelt. Bij elke slok van deze ambachtelijke gefermenteerde drank word je meegenomen op een tropische reis vol smaakvolle avonturen.

Onze kombucha wordt met liefde en vakmanschap gebrouwen, volgens traditionele fermentatietechnieken die eeuwenoud zijn. Elke fles zit boordevol natuurlijke ingrediënten en is gemaakt met passie, zodat je kunt genieten van een verfrissende en levendige smaakervaring.

De exotische passievrucht voegt een heerlijk zoete en tropische twist toe aan deze kombucha. Gecombineerd met de subtiele en verfijnde jasmijnaroma’s, creëert het een harmonie die je smaakpapillen zal betoveren. Elke slok is als een smaakvolle ontsnapping naar een paradijselijk eiland.

Ervaar de exotische smaak van onze kombucha en laat je inspireren door de magie van gefermenteerde dranken. Voeg een vleugje avontuur toe aan je dagelijkse routine en verwen jezelf met een drankje dat je energie geeft en je smaakpapillen doet dansen van vreugde.

Bestel vandaag nog onze kombucha met passievrucht en jasmijn en dompel jezelf onder in een wereld van verfrissing en genot. Laat je verrassen door de unieke smaakcombinatie en de natuurlijke goedheid die elke fles biedt.

Inhoud

12x glazen fles met Louter Kombucha – Passievrucht & Jasmijn

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 240 × 180 × 195 cm