Rozen & Hibiscus Kombucha 12st

23,75

Rozen & Hibiscus
Bloemig & Liefdevol

12 stuks á 25cl

Categorie: Artikelnummer: Louter001 Tags:

Beschrijving

Verhaal

Betreed de betoverende wereld van onze rozen en hibiscus kombucha en laat je verleiden door de weelderige smaak die je zintuigen prikkelt! Met elke slok van deze sprankelende elixer word je meegevoerd naar een sensuele reis vol bloemige aroma’s en verfrissende verleiding.

Onze kombucha is met zorg en passie gebrouwen, waarbij we alleen de fijnste biologische ingrediënten gebruiken. De elegante rozenblaadjes en de levendige hibiscusbloemen zijn met elkaar verweven in een natuurlijk fermentatieproces, waardoor een heerlijke en verfrissende drank ontstaat die je smaakpapillen betovert.

Duik in de magische wereld van onze kombucha en beleef een smaakervaring die je nooit zult vergeten. Bestel nu en laat je verleiden door deze betoverende drank die je meevoert naar een weelderige tuin vol bloemige verrukking. Proef de passie en het vakmanschap dat elke fles bevat en laat je betoveren door de verfrissende kracht van rozen en hibiscus kombucha!

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de ultieme smaakvolle verleiding. Bestel vandaag nog onze rozen en hibiscus kombucha en laat je smaakpapillen genieten van een onvergetelijk avontuur!

Inoud

12x glazen fles met 250ml Louter Kombucha

 

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 240 × 180 × 195 cm