Prijzen

Alle prijzen vermeld in de webshop van Louter Kombucha zijn inclusief BTW en exclusief de verzendkosten, wijzigingen voorbehouden.

Betalingsmethoden

iDEAL
Betaal via de vertrouwde Nederlandse online betaalomgeving van je bank.

Creditcard
Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard en afgeschreven zodra je bestelling verzonden is. Wanneer je met een creditcard betaalt, zullen we je vragen de 3d Secure Code in te voeren. Als je nog geen 3d Secure Code hebt, wordt je automatisch doorverwezen naar de website van je creditcardmaatschappij, zodat je een code aan kunt maken.

Terugbetaling
Om de kans op fraude zo klein mogelijk te houden, wordt het bedrag altijd terugbetaald via het betaalmiddel dat online gebruikt is. Wanneer je voor achteraf betalen via Klarna hebt gekozen, dan zal de terugbetaling of verrekening van de nog openstaande factuur via Klarna verlopen. We geven geen contant geld terug.

Levertijden

Louter Kombucha streeft ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 14:00 besteld worden worden, dezelfde (werk)dag te verzenden. Bestellingen die worden geplaatst in het weekend worden op de maandag erna verzonden. Mocht de levertijd van het bestelde product langer zijn, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de consument-koper. Deze heeft dan de mogelijkheid om zijn bestelling te annuleren. (Het factuurbedrag zal dan worden teruggestort). Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Zij leveren, in Nederland, meestal binnen 1-2 werkdagen. Ben je niet thuis, dan kan de bestelling opgehaald worden op het dichtstbijzijnde PostNL punt. Mocht je 4 dagen na de datum van je bestelling nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

De verzend kosten per 12-pack kombucha bedraagt €4,90 inclusief BTW.

Retourneren

Niet tevreden? Geld terug! Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je de aangekochte producten wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door eerst contact op te nemen met onze klantenservice via email adres info@louterkombucha.nl

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, dien je de desbetreffende aangekochte producten binnen 14 dagen na aankoop onaangebroken retour te sturen volgens de instructies die je per e-mail ontvangt. De producten retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst van retour, teruggestort. Bij retournering van de gehele bestelling wordt het totaalbedrag teruggestort. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling wordt het deelbedrag teruggestort. De kosten voor het retoursturen zijn voor rekening van de klant mits elders overeengekomen.

Producten worden retour genomen mits in nieuwe staat. Als het product beschadigd is, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Klachten

Mochten er klachten zijn over-, of gebreken aan het geleverde product, of klachten zijn over de dienstverlening, dan kan de klacht worden doorgegeven via info@louterkombucha.nl